Thunholm Nomad Agency

Thunholm Nomad Agency är en reklambyrå med Linus Thunholm som VD och producent. 2023 sålde Linus sin bostad för att realisera sin dröm om att resa och jobba platsoberoende.

Efter några år som anställd på byrå valde jag att starta eget företag 2021. Det har varit en oförutsägbar resa sedan dess och jag har lärt mig mycket om mig själv under de senaste åren. I början var jag främst frilans men har nu övergått till att re-branda mig själv som reklambyrå. Thunholm Nomad Agency är en resande reklambyrå som gör det mesta inom filmproduktion, fotografering och design.

Min första kontakt med film var i början av 2000-talet när jag tillsammans med min bror skapade ett tiotal skateboard-filmer. Film-intresset stärktes under gymnasiet (2009) och har varit återkommande sedan dess.

Det är spännande med kontrasten att ena veckan klippa otaliga höjdpunktsfilmer för Discovery+ och månaden därpå vara helt arbetsbefriad. Du kan i många fall ha en föraning om vad som ligger runt hörnet, men ofta är det just det oväntade som gör företagsresan kul!

Jag läste en gång i tiden boken Alkemisten och blev djupt inspirerad till att leva ett liv i rörelse där varje dag är den andra olik. För mig är en nomad en person som låter inspirationen och impulserna visa vägen framåt. Att följa sin inre kompass är det som gör livet spännande.