Introduktion av Linus Thunholm AB

Att följa sin inre kompass är det som gör livet spännande och 2021 blev jag guidad till att starta en egen reklambyrå. Det har varit fantastiskt och jag älskar hur vardagen skiftar beroende på vad för typ av uppdrag som kommer in.

Min första kontakt med film var i början av 2000-talet när jag, tillsammans med min bror Robin skapade en mängd skejtfilmer med vår gemensamma DV-kamera. Intresset tog fart på riktigt under gymnasiet (2009) och har hängt med mig sedan dess.

Den kreativa processen är det som gör film, foto, grafisk form och skrift till en kul utmaning. Att omdefiniera och se lösningar på komplexa problem gör jobbet till en spännande utmaning. Jag har som grundregel att endast ta mig an uppdrag som jag känner något för. Jag behöver gå in helhjärtat i de projekt som jag väljer att göra.

Min kreativa sida har tagit olika uttryck genom åren. Som ungdom var tennis, handboll och fotboll en kanal som jag kunde uttrycka min kreativitet. Idag är film en uttrycksform som jag ständigt återvänder till. Även skrivandet är något som jag älskar att göra.