Om ThunholmLife

ThunholmLife är en resande produktionsbyrå med Linus Thunholm som producent. Linus tycker om att resa och gillar att samarbeta med andra kreatörer för att skapa unika filmer inom ämnen som passion och kreativitet.

Efter några år som anställd på byrå valde jag att starta eget företag 2021. Det har sedan dess varit en oförutsägbar resa med mycket lärdomar och utmaningar. Genom företagsresan har jag också lärt mig mycket om mig själv, vad jag föredrar att göra och vad jag vill göra mer av framöver. I början var jag främst frilans men nu är mina kunder övervägande direkta kunder – både företag och privatpersoner vilket är en härligt mix.

Min första kontakt med film var i början av 2000-talet då jag tillsammans med min bror skapade en mängd skatefilmer för nöjesskull. Det gick några år och filmintresset kom tillbaka och stärktes allt mer efter en medie-inriktning på gymnasiet (2009).

Jag vet sällan vad mitt nästa uppdrag kommer att bli. Och det är en ovisshet som man antingen kan pusha bort eller omfamna. Jag har lärt mig att gilla detta vakuum, det är en otroligt spännande plats att vara på – för vad som helst kan hända!

Jag läste en gång i tiden boken Alkemisten och blev inspirerad till att leva ett rörligt liv där den ena dagen är den andra olik. Ibland kan det handla om resor, eller bara att göra någonting oväntat, bryta mönster och välja på nytt.