Tatuering i Oxelösund

I helgen hade jag ett härligt möte med Oscar Lucero Oliva och blev två tatueringar rikare. Vi har en gemensam vän tillsammans vilket var ingången till detta spännande möte. Jag hjälpte Oscar med ett filmprojekt ute på Jogersö på förmiddagen och efter lunch blev det fokus på tatueringar, i Oscars hemma studio i Oxelösund.

Jag har hade en period 2017-2019 där jag besökte tyska Leipzig för att tatuera mig. Nu sådär fyra år senare var det dags igen för två små fillers på min nästintill fulländad vänsterarms-sleeve. Jag valde en Yin Yang-symbol samt en orm i oändlighetstecknet. Två symboler som jag känner stark för. Jag skapade även en mini-film från tillfället. Tavlorna och printsen i filmen är skapade av Oscar.

Jag är i mitt esse när jag kan skapa film samtidigt som jag upplever något. Allt går väldigt enkelt och resultatet brukar överträffa mina förväntningar.

Tillbaka till blogg