Kickstarter Projekt

Jag har precis lanserat min första Kickstarter-kampanj. Tanken är att det ska bli en 30 minuters dokumentärfilm om digitala nomader. Ett projekt och ämne som ligger mig varmt om hjärtat ♥️.

Mitt mål är att samla in 50 000 SEK via Kickstarter för att projektet ska vara görbart. Så varje bidrag är avgörande för huruvida projektet kommer att gå att genomföra eller ej. 

I den här filmen kommer jag att berätta historien om en ny era av nomader som har valt bort ett traditionellt arbete för att följa den nomadiska livsstilen. Drömmen om att arbeta var du vill, när du vill och hur du vill.

Genom djupgående samtal och inspirerande filmmaterial kommer jag att fördjupa mig i motiven, utmaningarna och fördelarna med att vara en digital nomad / fjärrarbetare. Filmen ska ge en nyanserad bild av vad en digital nomad är-/och kan vara. Den här dokumentären kommer att erbjuda ovärderliga insikter för den som lockas av ett liv som digital nomad.

Genom att bidra till projektet stöder du inte bara produktionen av denna dokumentärfilm utan gör det också möjligt för mig att fånga essensen av det nomadiska livet på Bali, Indonesien – en knutpunkt för digitala nomader över hela världen. Med din hjälp kommer jag att kunna täcka reskostnader, boende, produktionskostnader, Kickstarters-avgifter och ansökningar till filmfestivaler.

STÖD DETTA FILMPROJEKT

Tillbaka till blogg