CRAFT&TOOL

2019 åkte jag till Serbien och under vistelsen träffade jag Sreten som då var vår guide, men också hade ett plånboksföretag som tillverkade handgjorda plånböcker av läder tillsammans med sin fru Ivona. CRAFT&TOOL har sedan dess växt och har i skrivande stund 19K-följare på Instagram.

Jag köpte nyligen en ny plånbok av Sreten via Instagram och denna gång valde jag en kombination av bordeaux och röd. Dessa två färger ligger nära varandra i färgskalan men kompletterar varandra mycket bra. Jag tycker om att ha en dedikerad plånbok för mina kort, det känns robust och tryggt.

När man gör en beställning hos CRAFT&TOOL mejlar man eller skickar sina specifika önskemål via DM så gör de en beställning utifrån det. Ett personligt och interaktivt sätt att göra business på tycker jag. I mitt fall tillverkades plånboken inom 24 timmar från att jag placerade ordern.

Jag investerar gärna i prylar som jag känner någonting för och kan se mig själv använda i stor utsträckning. En plånbok är ett bra exempel på en sådan grej.

Tillbaka till blogg