Kristaller & Ädelstenar

Sten Bumlingen är ett företag som säljer ädelstenar, kristaller, fossiler och smycken online och i sin fysiska butik i Mariefred. Jag hittade in till Sten Bumlingen av en slump via en Googing på 'Herkimer Diamond' som jag ville veta lite mer om. Därifrån stämde vi möte och nu har vi landat i en verksamhetsfilm.

I filmen berättar ägaren Thomas om företagets involvering i Etiopien, processen av att slipa ädelstenar, mässor, utbudet m.m. Det fanns otroligt mycket bra intervju-material så min utmaning var att klippa ner filmen till ett kort format (ca 5min) och få med så mycket som möjligt.

Jag tycker om storytellingen i filmen och gillar hur allt föll på plats till slut. Vi filmade i butiken i Mariefred och på en mässa utanför Malmköping, arrangerat av just Sten Bumlingen.

Förutom att det blev en magisk film så har jag lärt mig en massa nytt om kristaller och ädelstenar, bekantat mig med en mängd nya stenar/energier samt har expanderat min syn på vad service kan vara.

Tillbaka till blogg