Ser tillbaka på porträttfilmer

På vårkanten 2021 befann jag mig i ett tomrum och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Där och då föddes idén om att träffa ett antal personer och porträttera deras passion ur en dokumentärvinkel. Jag ville göra egna filmer och förbättra mitt hantverk och dessa filmer blev starten för fler filmer i samma anda. Filmerna blev startskottet för en ny era i mitt liv och beslutet om att starta företag kom i samma veva.

I de olika porträttfilmerna träffar jag personer med intressen som graffiti, rollspel, skådespeleri, arkitektur och pickleball. Se filmerna på vår YouTube-kanal eller besök avdelningen dokumentärfilm.

Jag har en tanke om att expandera detta bibliotek av porträttfilmer men på ett nytt sätt som andas 2023. Vad det blir har jag ännu inte bestämt.

/Linus 

Tillbaka till blogg