Remote i Hamburg

Nu är jag åter i Sverige efter en fantastiskt vecka i Hamburg. Tyskland är speciellt för mig och har varit sedan första tatueringen jag gjorde i Leipzig 2017. Under min vistelse tog jag långpromenader, provade kaffe på diverse rosterier runt om i staden samt hade det sådär otroligt skönt bara. Jag var också katt- och husvakt åt ett par under veckan vilket var otroligt givande.

Jag jobbade även med egna projekt för mina svenska kunder när tid fanns. Men nästa gång får det bli ett lokalt projekt med ett tysklandsbaserat företag. Det hade varit superkul. Min tyska är lite ring-rostig men som tur är så blir jag allt tryggare i min engelska.

Min initiala tanke var att åka till Berlin och kanske även Kiel under veckan, men det fanns så mycket att göra och se i Hamburg så jag blev kvar där. Jag fick även flera rekommendationer till att besöka München, så det finns absolut anledningar till att åka tillbaka till Tyskland inom kort :)

 

Tillbaka till blogg