Nomad i Bali

Just nu befinner jag mig i vackra Bali och kommer stanna här fram till mellandagarna. Detta är första gången i Bali och jag känner mig redan som hemma. Det är en vibe här som är svår att sätta ord på och behöver upplevas. Stränderna i Canggu sägs vara ett paradis för surfare och jag kan förstår varför. Så imorgon blir det till att testa hur väl jag kan föra mig på en surfbräda.

Canggu är en härlig liten stad på Balis västkust med massor av goa restauranger och caféer som erbjuder otroligt god mat & drycker. Här är hälsosam mat och dryck standard så att äta bra faller sig högst naturligt. Nästa vecka kommer vi att vara ö-bor på en av Gili Öarna. Där sover vi i bungalow:s och veckan därpå tar vi oss tillbaka till fastlandet till Ubud.

Bali är ett drömparadis och infrastrukturen för att jobba som digital nomad är väl etablerad här. Det finns mängder av co-working-caféer och barer som erbjuder gratis WIFI och även dedikerade office-space för mer långvariga besökare. Det är inspirerande att se och vara en del av.

Tillbaka till blogg