Min första graffiti-piece!

Idag provade jag graffiti för första gången. Det var en kul upplevelse och jag kan tänka mig att göra det fler gånger. Jag körde på frihand utan skiss och en klar idé.. och det enda jag visste var att ordet "Loco" skulle bli min tagg. Varför vet jag inte.

Det tog ett par timmar att få ihop med skiss, färgläggning, bakgrund och highlights/övriga element. I början var jag väldigt försiktig och noga tills jag kände att prestationen släppte och jag lät färgen flöda.. Är imponerad över hur Raphe och Pepsi lyckades att få så pass rena och jämna linjer i sina taggar. Min tagg blev mer rough och oslipad vilket också speglar hur jag kände mig under målningen. Jag förstår att det ligger mycket tid och övning bakom att göra en clean piece.

Jag passade också på att ta några filmklipp under processen gång.

Tillbaka till blogg