Homestyling & Inredning med Inasfina Rum

I min senaste dokumentärfilm träffar jag homestyling-konsulten och influencern Camilla Larsson, också känd under namnet Inasfina, för att prata om just homestyling, inredning och allt vad det innebär. Camilla jobbar som homestyling-konsult och brinner för inredning och att skapa harmoniska miljöer. Hon blandar gärna gammalt- och nytt för att skapa personliga och dynamiska hem.

Stilen beskrivs som maximalistisk vilket innebär mycket av allt! Färger, form, mönster, ljus, kontraster m.m. Homestyling handlar om att lyfta fram bostadens potential genom inspirerande möblemang och dekorationer så att potentiella köpare kan se möjligheterna med en bostad. Små ändringar kan göra stor skillnad på helhetsintrycket och det är varför man anlitar en homestyling-konsult.

Camilla berättar i filmen att hon gärna använder så mycket som möjligt av det som redan finns i bostaden för att skapa personliga stylingar. Men sen behöver det också adderas textilier, t.ex gardiner, överkast, kuddar och saker som skapar en skön känsla i rummet. Camilla plockar ofta in äldre möbler för att balansera kontrasten mellan nyproduktion och vintage.

För mer information om homestyling och inredning, kontakta Camilla.

Tillbaka till blogg