Cykelkultur i Münster

Ny resa till Tyskland och denna gång blev det återbesök i Hamburg men framförallt Münster och Osnabrück - två mindre städer i västerut. Intentionen med resan var en kombinerad jobb- och nöjesresa. För mig flyter det där samman då jag alltid lyckas finna glädjen i de projekt som jag gör.

I Münster bodde jag i ett stort hus med höns och en schnauzer-hund. Det var en optimal upplevelse och jag uppskattade verkligen cykelkulturen som Münster erbjöd. Naturen som är så integrerad i städerna är något jag älskar med Tyskland. Grönskan är slående så här under sommaren. Att dessutom besöka Tyskland under Fotbolls EM gjorde inte upplevelsen mindre intressant – bra stämning, mycket liv och rörelse och i Münster prickade jag in en kulturvecka.

Jag filmade och fotograferade sparsamt under resan och fokuserade mest på att uppleva Münster local-style. Kulturen, människorna, djuren och naturen var magisk.  Tyskland. Jag mötte en skara av härliga människor vilket gjorde resan ännu rikare. Nästa utomlandsresa kommer förmodligen bli Danmark och Köpenhamn. Och det kommer att bli fantastiskt det med!

Tillbaka till blogg

Vlogg från Münster